Nieuws over Rhijnstaete

Machiel Vlieland van Extra Vert, bekend om tijdloze ontwerpen met natuurlijke materialen en veelal inheemse beplanting, maakte het tuinontwerp voor de gezamenlijke tuin van Buitenplaats Rhijnstaete. Hij vertelt enthousiast over het eindresultaat:

07 okt. 2022

Aan de voorzijde van de tuin is een gemeenschappelijk terras aangelegd, voorzien van een lange tafel met stoelen en bovendien een luxe en stijlvolle Boretti buitenkeuken. Vanaf het terras geniet u van het uitzicht en de gezellige reuring op het water van de Oude Rijn.

07 okt. 2022

Uniek genoeg beschikt de gezamenlijke tuin over een echte Jeu de Boules baan. Een mooi en stijlvol aangelegde ontmoetingsplek waar u op een actieve en ontspannen manier kunt genieten van het onderlinge contact en het plezier van dit al eeuwen oude spel.

07 okt. 2022

Het gebruik van heerlijke verse kruiden kan een nieuwe dimensie aan elk gerecht geven. Populaire kruiden zoals tijm, basilicum of rosemarijn zijn dan ook niet meer weg te denken uit de (Nederlandse) keuken.

07 okt. 2022

Na een lange voorbereiding is het dan zover: de projectwebsite van Buitenplaats Rhijnstaete staat live! Op deze website vindt u alle informatie over het project en de woningen.

07 okt. 2022