Monumentale Villa

Leiderdorp

210m² tot 210m² woonoppervlakte 240m² tot 240m² perceeloppervlakte 1m³ tot 1m³ inhoud

€ 1.050.000

Omschrijving

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Monumentale Villa
Dit is een unieke kans om in een monumentale villa te wonen, die u nog volledig naar eigen smaak kunt indelen en afwerken! Deze schitterende witte villa uit 1880 is een gemeentelijk monument en nu al een plaatje op zich, en dat wordt alleen maar beter. Het casco is nog in goede staat en de buitenkant wordt volledig gerestaureerd. Zo worden alle kozijnen, de gevel en de kap volledig vernieuwd. Daarna is het aan de koper om de binnenkant, met maar liefst ca. 210m2 woonoppervlak, naar wens onder handen te nemen. Dit kan eventueel worden uitgevoerd door de bij het project betrokken aannemer.

Dit karakteristieke gemeentelijke monument is rijk aan details, zoals ornamenten, glas in lood, paneeldeuren en ga zo maar door. De villa heeft een privéterras aan de achterzijde en een privétuin aan de voorzijde. Daarnaast kunnen de bewoners ook genieten van de gemeenschappelijke tuin. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet straks van vrij zicht op de Oude Rijn en de eigen of gemeenschappelijke tuin.

Alle voordelen voor u op een rij
- Monumentale vrijstaande villa rijk aan karakteristieke details.
- Afbouw en indeling naar eigen smaak mogelijk via de aannemer of op eigen initiatief.
- Riant woonoppervlak van maar liefst ca. 210m2.
- Uniek uitzicht op het water van de Oude Rijn.
- Inclusief 2 privéparkeerplaatsen.
- Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
- Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
- Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige woning.

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Veel keuzevrijheid
De buitenkant van deze monumentale villa wordt volledig gerestaureerd, binnen kunt u de villa volledig naar eigen smaak afwerken en indelen. De aannemer helpt u hier graag bij, maar u kunt dit ook op eigen initiatief doen. Kortom, alle vrijheid om hier een unieke woning van te maken die helemaal is afgestemd op uw woonwensen!

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Anne Frankkade 25
2406DH Alphen aan den Rijn

T: 0172 - 460808
E: nieuwbouw@drieman.nl

Woningen

Bnr.
Woningtype
Woonopp.
Tuin / Balkon
Parkeerplaatsen
Prijs
Status
7
Villa
210 m2
87 m2 / 22 m2
2
€ 1.050.000
Mondeling verkocht

Villa

Bouwnummer 7
€ 1.050.000

Mondeling verkocht

Woonoppervlak: 210 m2

Tuin: 87 m2

Balkon: 22 m2

Parkeerplaatsen: 2

Bekijk meer details

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads