Koetshuis III & VI

Leiderdorp

88m² tot 94m² woonoppervlakte 242m³ tot 257m³ inhoud

Van € 649.500 tot € 675.000

Omschrijving

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Koetshuis III
Bent u op zoek naar een riant 3-kamer hoekappartement met zicht op de Oude Rijn? Dan is type Koetshuis III vast iets voor u! De twee schitterende appartementen van dit type, met bouwnummers 3 en 6, beschikken over een woonkamer met ruime open keuken en grote buitenruimtes op het zuidwesten.

Bouwnummer 3 is gelegen op de begane grond en heeft een woonoppervlak van ca. 94 m². Dit appartement beschikt over een privétuin met riante veranda op het zuidwesten, te bereiken via 2 paar openslaande deuren, en een terras op het westen. Bouwnummer 6 ligt op de verdieping en beschikt over ca. 88 m² woonoppervlak met zowel een Frans balkon als een groot balkon van ca. 14m2 die een uniek uitzicht biedt op de Oude Rijn.

Alle voordelen voor u op een rij
- Ruime 3-kamer appartementen met ca. 88-94 m2 woonoppervlak.
- Riante buitenruimtes met uitzicht op de Oude Rijn.
- Op de begane grond een privétuin met terras voorzien van sierbetontegels (bouwnummer 3).
- Op de verdieping een riant balkon van ca. 14m2 op het zuidwesten (bouwnummer 6).
- Extra hoge verdiepingshoogte voor ruimtelijke beleving
- Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
- Inclusief 2 privéparkeerplaatsen en privéberging.
- Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
- Duurzame gasloze appartementen met comfortabele vloerverwarming en -koeling.
- Voorzien van duurzaam ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat.
- Bijna energieneutraal met zonnepanelen op de eigen meter.
- Voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk met veel keuzevrijheid.
- Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige appartement!

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Duurzaam en comfortabel
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Anne Frankkade 25
2406DH Alphen aan den Rijn

T: 0172 - 460808
E: nieuwbouw@drieman.nl

Woningen

Bnr.
Woningtype
Woonopp.
Tuin / Balkon
Parkeerplaatsen
Prijs
Status
3
Benedenwoning
95 m2
50 m2
2
€ 675.000
Verkocht

Benedenwoning

Bouwnummer 3
€ 675.000

Verkocht

Woonoppervlak: 95 m2

Tuin: 50 m2

Parkeerplaatsen: 2

Bekijk meer details

6
Bovenwoning
88 m2
14 m2
2
€ 649.500
Verkocht

Bovenwoning

Bouwnummer 6
€ 649.500

Verkocht

Woonoppervlak: 88 m2

Balkon: 14 m2

Parkeerplaatsen: 2

Bekijk meer details

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads